Cliënt resultaten

Bekijk hier de te gekke resultaten van mijn clienten... 


Leroy - "Alles gaat makkelijker'

Het programma van Ditkeerwel en de begeleiding van Thomas helpen je enorm bij het fitter worden en het behalen van je doelen. Het is allemaal goed vol te houden, iets wat ik niet verwacht had. Daarnaast maakt de begeleiding het mogelijk om nieuwe gewoontes te ontwikkelen, die ervoor zorgen dat de gedragsverandering blijvend is. 
- Leroy, verloor 9 kilo

Franka - "Als je overal een beetje op let, dan hoef je niet te kiezen'

Onder begeleiding om fitter te worden? dan mag je zeker helemaal niets meer? Die vraag is mij vaak gesteld (en ik dacht het zelf ook) Niets blijkt minder waar! 

Aan het begin was vooral het krachttrainen een drempeltje, waar Thomas mij overheen hielp. Ik wist niet dat ik zoveel energie kon krijgen van iets waar ik zo tegenop zag. 

Uiteindelijk is de kracht van Thomas z'n begeleiding dat hij je het juiste perspectief biedt. Bijvoorbeeld dat niets zwart of wit is. Ik houd van een glas wijn en een kaasplank. En chocolade. Dit wil ik mezelf niet onthouden. Het mooie, dat hoeft ook niet! Ik ben trots op het resultaat en ben Thomas eeuwig dankbaar! 
- Franka 


Wat andere Cliënten zeggen: 

Een jaar geleden woog ik 85 kilo. Ik had nooit meer gedacht dat ik onder de 73 kilo zou uitkomen. Dat is inmiddels gelukt. Het voelt goed en ik zou niet meer terug willen. 

Henk
Piloot
- 12 kilo

Doordat ik een eigen bedrijf run, vind ik het belangrijk om de hele dag productief te zijn. Door de hulp van Thomas voel ik mij beter en heb ik meer energie. Daardoor ben ik zomaar een uur per dag productiever.. 

Maurits
Ondernemer

Natuurlijk ben ik heel blij dat ik mijn doel bereikt hebt. Maar het mooiste: het gaat nu vanzelf en ik hoef er niet meer over na te denken. 

Margot
Juriste
- 11 kilo 

Marthijn - Een sixpack voelt als haalbaar...

Ik ben één keer eerder fit geweest. Tijdens mijn studententijd ben ik vervolgens weer behoorlijk aangekomen. Sinds de hulp van Thomas ben ik 16 kilo afgevallen, sterker geworden in de sportschool, en weet ik zeker dat ik niet meer terugval. 
- Marthijn, verloor 16 kilo.

Oscar'Dit kan ik de rest van m'n leven volhouden' 

Dankzij Ditkeerwel ben ik in 12 weken, 10 kilo afgevallen. Daar ben ik onwijs blij mee. Alleen had ik dat al wel vaker gedaan. Wat de begeleiding van Thomas vooral heeft teweeggebracht, is dat ik exact weet aan welke knoppen ik kan draaien om dit gewicht vast te houden. Vroeger kwam ik langzaam weer aan. Nu weet ik dat dit niet meer gaat gebeuren. 
- Oscar, verloor 10 kilo. Wat andere Cliënten zeggen: 

Die sixpack voelt als haalbaar!

Marthijn
Ondernemer
- 16 kilo

Vroeger had ik minimaal 9 uur slaap nodig per nacht. Nu heb ik aan 7 uur meer dan genoeg.

Wesley
Manager

Ik wil echt wel wat doen voor een fit lichaam. Maar ik wil in het weekend ook gewoon nog wel eens de kroeg induiken. Ik weet door de begeleiding van Thomas dat het allebei kan: fit zijn én genieten van het leven. 

Bas
Ondernemer

 Thomas: 'Ik werd fitter in de helft van de tijd.' 

Deze transformatie duurde natuurlijk langer dan 12 weken.

Maar, op de foto links:
* sportte ik 6 keer per week
* Was ik obsessief met voeding bezig (lees: niet uit eten en weinig alcoholische versnaperingen)

M'n huidige fysiek (rechts):
* Bereikte ik in 3 keer 45 min. sporten per week
* Ik ben energieker en een stuk productiever
* Het mooiste, ik hoef er niet meer over na te denken.