1. Cliënt resultaten

Zomaar wat resultaten van clienten…

Rob – “Ik doe in het weekend weer leuke dingen

Ik ben ondernemer en dus constant bezig. Voor mijn traject bij Ditkeerwel gebruikte ik het weekend om bij te komen, puur omdat ik uitgeput was. Natuurlijk ben ik tevreden met het fysieke resultaat. Toch ben ik het meest blij dat het weekend weer volgepland staat met leuke dingen.– Rob, verloor 12 kilo 

Franka – “Als je overal een beetje op let, dan hoef je niet te kiezen

Onder begeleiding om fitter te worden? dan mag je zeker helemaal niets meer? Die vraag is mij vaak gesteld (en ik dacht het zelf ook) Niets blijkt minder waar! Aan het begin was vooral het krachttrainen een drempeltje, waar Thomas mij overheen hielp. Ik wist niet dat ik zoveel energie kon krijgen van iets waar ik zo tegenop zag. Uiteindelijk is de kracht van Thomas z’n begeleiding dat hij je het juiste perspectief biedt. Bijvoorbeeld dat niets zwart of wit is. Ik houd van een glas wijn en een kaasplank. En chocolade. Dit wil ik mezelf niet onthouden. Het mooie, dat hoeft ook niet! Ik ben trots op het resultaat en ben Thomas eeuwig dankbaar! – Franka 

Wat andere Cliënten zeggen: 

Een jaar geleden woog ik 85 kilo. Ik had nooit meer gedacht dat ik onder de 73 kilo zou uitkomen. Dat is inmiddels gelukt. Het voelt goed en ik zou niet meer terug willen. 

HenkPiloot- 12 kilo

Doordat ik een eigen bedrijf run, vind ik het belangrijk om de hele dag productief te zijn. Door de hulp van Thomas voel ik mij beter en heb ik meer energie. Daardoor ben ik zomaar een uur per dag productiever.. 

MauritsOndernemer

Natuurlijk ben ik heel blij dat ik mijn doel bereikt hebt. Maar het mooiste: het gaat nu vanzelf en ik hoef er niet meer over na te denken. 

MargotJuriste- 11 kilo 

Marthijn – Een sixpack voelt als haalbaar…

Ik ben één keer eerder fit geweest. Tijdens mijn studententijd ben ik vervolgens weer behoorlijk aangekomen. Sinds de hulp van Thomas ben ik 16 kilo afgevallen, sterker geworden in de sportschool, en weet ik zeker dat ik niet meer terugval. – Marthijn, verloor 16 kilo.

Leroy – ‘Dit kan ik de rest van m’n leven volhouden’ 

Dankzij Ditkeerwel ben ik in 12 weken, 9 kilo afgevallen. Daar ben ik onwijs blij mee. Alleen had ik dat al wel vaker gedaan. Wat de begeleiding van Thomas vooral heeft teweeggebracht, is dat ik exact weet aan welke knoppen ik kan draaien om dit gewicht vast te houden. Vroeger kwam ik langzaam weer aan. Nu weet ik dat dit niet meer gaat gebeuren. – Leroy, verloor 9 kilo. 

Wat andere Cliënten zeggen: 

Die sixpack voelt als haalbaar!

MarthijnOndernemer- 16 kilo

Vroeger had ik minimaal 9 uur slaap nodig per nacht. Nu heb ik aan 7 uur meer dan genoeg.

WesleyManager- 

Ik wil echt wel wat doen voor een fit lichaam. Maar ik wil in het weekend ook gewoon nog wel eens de kroeg induiken. Ik weet door de begeleiding van Thomas dat het allebei kan: fit zijn én genieten van het leven. 

BasOndernemer

 Thomas: ‘Ik werd fitter in de helft van de tijd.’ 

Deze transformatie duurde natuurlijk langer dan 12 weken. Maar, op de foto links: * sportte ik 6 keer per week* Was ik obsessief met voeding bezig (lees: niet uit eten en weinig alcoholische versnaperingen)M’n huidige fysiek (rechts): * Bereikte ik in 3 keer 45 min. sporten per week* Ik ben energieker en een stuk productiever* Het mooiste, ik hoef er niet meer over na te denken.