De Podcast

 ‘Het leven begint aan het einde van je comfort zone’ – Neale Donald Walsch

Waar gaat Ditkeerwel de Podcast over? Wat is een ‘goed’ leven?  Waarom jaagt de een wel zijn/haar dromen na en de ander niet?Hoe word je succesvol? Wat is succes eigenlijk? 

Met Ditkeerwel de Podcast probeer ik (Thomas) antwoord te krijgen op dit soort vragen door experts én mensen die toffe dingen doen te interviewen. Om van hen te leren en erachter te komen wat hen motiveert. Zodat jij en ik onze eigen versie van ‘succes’ kunnen realiseren.  Waarom de naam: ‘Ditkeerwel’ de podcast? Omdat ik de zinnen ‘zou zo graag’ en ‘had ik maar’ doodeng vind. In andere woorden: ik wil mezelf en zoveel mogelijk anderen in staat stellen te kunnen veranderen. Niet op de Woo Woo ‘zolang je er maar in gelooft‘ manier. Maar via principes die werken. Dus, met Ditkeerwel de podcast hoop ik jou, en mezelf, de tools, inzichten of de toestemming te geven om het maximale uit onze tijd op deze rots te halen en onze eigen versie van ‘succes’ te realiseren. 

Je kunt je ook abonneren op mijn podcast. Je maakt mij er een blij man mee en je wordt op de hoogte gehouden wanneer er nieuwe afleveringen online komen!

Luister via ItunesLuister via Soundcloud

De Afleveringen: