Het beste advies voor ondernemers, Branding, Stoicisme en wat te doen met de meningen van anderen. Met Guy Droog en Michael Cervino

Ondernemen, Branding, Social Media, Stoicisme, Mediteren en de mening van anderen. Een (uitgebreid interview) met Guy Droog en Michael Cervinco.

Podcast met Guy Droog en Michael Cervino
Guy droog is één van Nederlands populairste personal trainers, online coach, blogger en één van de meest nuchtere mensen die ik in lange tijd gesproken heb.  Michael Cervino is een goede vriend en collega van Guy, en daarnaast partner in crime bij Be the Brand, waarmee zij andere fitness professionals helpen bij hun marketing en branding.

‘Zoveel adviezen zijn zo cliche. Maar het is de eenvoud waardoor ze zo raak zijn. Wil je iets starten, zoals een onderneming? Ga in een stoel zitten en begin iets te doen. Actie zorgt voor inspiratie’ – Guy Droog 

“het gaat om het proces, en niet om het einddoel” – Michael Cervino 

Je kunt de podcast ook via Itunes luisteren.
Of via soundcloud

Als je je even abonneert ben je mijn held(in)!

Wat je kunt verwachten: 
We namen het interview op bij Guy thuis, waar ik bij het opendoen van de deur besprongen werd door twee honden. Guy was niet de enige die ik interviewde die dag, Michael Cervino was er ook. Een goede vriend en collega van Guy, die er bij kwam zitten. Dat bleek een goede zet want de dynamiek tussen ons was goed. Denk iets met drie alfa mannetjes met dezelfde interesses. De dynamiek was goed, en de onderwerpen waren interessant. We hebben het over waarom ondernemers lang niet voor iedereen is, wat er belangrijk is als je een merk op wilt bouwen, wat Michael en Guy iedere ochtend doen, over mediteren en stoïcisme  O ja, de mannen zijn helemaal gek van crypto, dus zo nu en dan hebben we het daar ook over. Na de podcast hebben we hier nog een uur langer over doorgepraat. Beide mannen denken dat ik ook op de trein moet stappen nu het nog kan. Ergens ben ik bang dat ze mij over 30 jaar uitnodigen op hun privé jacht en zeggen: told you so. In ieder geval, veel plezier met luisteren!

Waar zijn Guy en Michael online te vinden?

Guy: 
Website.
Facebook.
Instagram

Michael:
Instagram

Samen:
Be the Brand

Leave a Comment: