Over Thomas

Hey!

Mijn naam is Thomas de Vries en het tovert een glimlach op m’n gezicht dat je op het punt staat een verhaal te lezen dat uitsluitend over mij gaat.

Wie is deze vent in vredesnaam?

Geen klassiek van dikkertje naar kleerkast verhaal voor mij. Wel was ik altijd het kleintje. Dus toen ik de hoop op had gegeven om ooit nog de lucht in te schieten, dacht ik: dan maar in breedte. En de lessen die ik leerde in de sportschool bleken universeel toepasbaar. Zoals ome Arnold (Schwarzenegger) zegt:

“life is just sets and reps”.

Waarom fit zijn belangrijk is:

Laten we eerlijk zijn: we willen er allemaal goed uitzien. En daar is niks mis mee. Alleen ligt de nadruk in de 'fitness' wereld nogal op het fysieke aspect.

Want zorgt het veranderen van je lichaam er ook voor dat je:

  • meer energie hebt. Waardoor je scherper bent, betere beslissingen maakt. En ook als je thuiskomt na een dag hard werken je nog energie hebt om andere dingen te doen.
  • minder ziek bent, je fitter voelt, en ook op latere leeftijd nog alles kunt doen.
  • Meer zelfvertrouwen hebt en meer tevreden bent over jezelf. 

Dat kan ik niet (echt) bewijzen. Ben ik ervan overtuigd dat het veranderen van je lichaam zorgt voor die voordelen: 

100%

Waarom naar mij luisteren?

Het zit zo: ik heb nooit de ambitie gehad om bodybuilder te worden. Of powerlifter. of fitness model. Wel heb ik de afgelopen 10 jaar een groot deel van mijn tijd besteed om alles te weten te komen over vetverlies, spieropbouw, voeding en training. En hoe je met voeding en beweging kunt zorgen voor meer energie en focus. En ik wil jou laten zien hoe ook jij dit kunt doen 

O ja, je zou kunnen zeggen dat ik 'practice what i preach' 

Ok. genoeg naakt...

Nogmaals, ik ben er om je te helpen. Wil je weten hoe je effectief vet verliest, spier opbouwt, meer energie krijgt of hoe je het beste kunt beginnen aan een poging om fitter te worden: stuur me een berichtje naar ditkeerwel@gmail.com. Waar je het beste kunt beginnen? Door mijn gratis handleiding te downloaden!

Volg me op Social Media