Over Thomas (en Ditkeerwel)

Met het wereldwijde web tot je beschikking ben ik vereerd dat je dit nu aan het lezen bent.

In het kort, ik ben de eigenaar van Ditkeerwel, gespecialiseerd in gedragsverandering en als de dood voor de tandarts.

Ok, dit is korte versie. Nu wat uitgebreider.  

Over Ditkeerwel
Bij Ditkeerwel geloven we niet in het aanbieden van alleen een voeding en of trainingsschema. Waarom? Omdat het niet werkt. Dat blijkt wel uit de cijfers (80% van de mensen die begint met een poging om fitter te worden faalt). Teveel verandering in één keer werkt (vaak) niet en alleen vertellen wat iemand moet doen is niet genoeg.

Wat dan wel? Wij noemen dit Habit-based Behavioural Change. Via een traject waarbij iemand zijn/haar gewoontes één voor één veranderd. Met als enige doel om een duurzame gedragsverandering te realiseren.

Ben je benieuwd op welke manier ons traject voor jouw werkt? Kijk gerust op deze pagina of stuur een mail naar Thomas@ditkeerwel.nl.

Over Thomas
De passie voor sport is er altijd geweest. Deels door een natuurlijke aanleg, deels doordat het een uitlaatklep was (en is). De passie voor voeding kwam later, toen ik via het veranderen van mijn voedingspatroon van mijn acné afkwam. 

Maar, de kern van mijn passie ligt bij het onderwerp: gedragsverandering. De volgende vragen interesseren mij het meest: 

Wat maakt dat mensen blijvend veranderen?
Waarom doen mensen wat ze doen?
Waarom jaagt de éne persoon wel zijn/haar dromen na en de ander niet?

Zo wijdde ik het onderzoek dat ik deed aan de Vrije Universiteit aan dit onderwerp, richtte ik Ditkeerwel op om anderen te helpen hun gedrag te veranderen en fitter te worden, schrijf ik artikelen voor grote (online) magazines als Manify én startte ik een Podcast (2000+ luisteraars). Allemaal om anderen (en mijzelf) in staat te stellen en de tools te bieden om te kunnen veranderen en hun eigen versie van 'succes te realiseren.

Heb je een vraag of kan ik je ergens bij helpen? Stuur me gerust een mail naar thomas@ditkeerwel.nl

Volg me op Social Media