Start Hier

Hey

Thanks dat je dit nu aan het lezen bent (ik voel me vereerd, serieus!). Mijn naam is Thomas de Vries en dit is wat ditkeerwel inhoud:

Als je vandaag nog wilt beginnen om fitter te worden:

Voor wie is deze site?

Als we een beetje hetzelfde zijn, heb je een druk leven. Carriere, familie, vrienden en feestjes. Daardoor is fit zijn vaak niet de nummer 1 prioriteit. Laat staan dat je genoeg tijd hebt voor het krijgen van het lichaam waar je vrienden jaloers op zijn.

Daarom wil ik je op deze site laten zien dat fit worden niet veel tijd hoeft te kosten. Dat niet in alles in teken hoeft te staan voor het krijgen van een te gek lichaam. Er is zoveel onzin te vinden op het internet. Een Instagram account met een paar volgers maakt al dat je een stem krijgt en er naar je geluisterd wordt. Daardoor weet je niet meer wat je moet geloven en wordt fit zijn ineens veel te ingewikkeld.

Fit worden is best eenvoudig:

Als je je richt op wat belangrijk is, hoeft fit zijn niet ingewikkeld te zijn. Dus eigenlijk de 80/20 regel, toegepast op het krijgen van een fit lichaam. Met de minimale inspanning, het maximale resultaat.

Eenvoudig, maar niet makkelijk:

Klinkt leuk, eenvoudig. En dat wordt het ook, als je alleen datgene doet wat belangrijk is. Daarmee is het nog niet makkelijk. Er bestaat geen magische pil, of snelle oplossing. Een te gek lichaam krijgen is hard werken, kost energie en je hebt een gezonde dosis geduld nodig. Maar, zoals Tom Hanks zegt in de film 'A league of their own':

“It’s supposed to be hard. If it weren’t hard, everyone would do it. The hard is what makes it good.”

Ook nog een beetje kunnen genieten.

Het heeft absoluut geen zin om een fit en atletisch lichaam te hebben als dat betekent dat je feestjes, dates en andere sociale activiteiten mijdt. Er moet ook nog ruimte zijn om te kunnen genieten. En ik ben daar het levende bewijs van. Het is namelijk niet mijn doel om de meest gespierde man van de sportschool te worden, en het hele jaar met een vetpercentage van 6% rond te lopen. Ik wil en fit en gespierd lichaam hebben, met genoeg energie om te bereieken wat ik wil. Met daarnaast de ruimte en mogelijkheid om ook te kunnen genieten. Laat me je zien hoe je dat voor elkaar krijgt.

Als je wilt weten hoe je fit kunt worden in 3 uur per week, download dan mijn gratis handleiding

Volg me op Social Media