Start Hier

"Je fit- en gezondheid, oftewel je ‘fitness’,  zou een deel moeten zijn van je leven. Niet je hele leven."


Dit is het doel van deze website en de missie van het bedrijf Ditkeerwel: jou helpen om fit te worden, in de context van een druk leven. 

Want natuurlijk is je fit- en gezondheid belangrijk - heel belangrijk - maar zo zijn meer dingen die er toe doen. Zoals je carrière, familie en vrienden. 

Het probleem is dat veel van de informatie gericht is op mensen voor wie hun leven draait om hun fit- en gezondheid. Wat vaak mist is de vertaalslag naar praktisch (en genuanceerd) advies voor mensen die fit willen zijn, maar daarnaast ook druk zijn met andere dingen én niet op de voorkant van een fitness magazine willen staan. 

Een ander probleem is het snelle resultaat dat vaak belooft wordt. Voor alle duidelijkheid: fit worden kost tijd, energie en je hebt een gezonde dosis geduld nodig. Dus, als je op zoek bent naar een snelle oplossing of één gouden tip, dan ben je hier verkeerd. Dat gezegd hebbende, als je weet wat je aan het doen bent hoeft fit worden niet ingewikkeld te zijn of extreem veel tijd te kosten.

Als laatst, de informatie rondom voeding, fitness en gezondheid is vaak saai, droog en ongenuanceerd. Dus, ik hoop dat je de content van Ditkeerwel genuanceerd en enigszins amuserend vindt.

Waar je kunt beginnen? Bijvoorbeeld door het downloaden van mijn handleiding. Hier vertel ik je hoe vetverlies echt werkt en wat het belangrijkst is als je fit wilt worden. Ja, dat handleiding is gratis;). 

Volg me op Social Media